Team

We geloven in een sterk partnership en doen wat we beloven. Onze investeringsprofessionals hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van experts. Zo profiteren middelgrote ondernemingen in de Benelux van internationale expertise op wereldniveau.

Managing Partner, Chairman

Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring in corporate finance, private equity en banking. Marc is sinds 2002 werkzaam bij AAC en is betrokken bij alle belangrijke transacties in de Benelux-portefeuille. Hij begon zijn carrière bij ABN AMRO en hield verschillende internationale posities in corporate finance en equity capital markets.

Marc heeft een MSc in Economie van de Universiteit van Amsterdam.


marc.staal@aaccapital.com

Linkedin profiel Marc Staal

Managing Partner

Maurice is sinds 2002 werkzaam bij AAC en is verantwoordelijk voor de buyouts in Salad Signature, Orangefield, Sdu, en IMCD. Maurice is momenteel een non-executive director in het bestuur van Yarrah. Maurice startte zijn carrière bij AHOLD, voordat hij werkzaam was bij ABN AMRO Investment Banking en 3i.

Maurice heeft een MSc in Econometrie / Operations Research (met honours) aan de Universiteit van Tilburg, heeft deelgenomen aan het MBA-programma van de Universiteit van Chicago en is een geregistreerd Financial Analyst (EFFAS).


maurice.bronckers@aaccapital.com

Linkedin profiel Maurice Bronckers

Partner, CFO

Bert-Jan is sinds 1997 werkzaam bij AAC. Daarvoor werkte Bert-Jan voor ABN AMRO Rothschild en ABN AMRO equity capital markets aan de executie van IPO’s en publieke bedrijfsinvesteringen, en werkte hij bij ABN AMRO equity research aan het analyseren van publieke bedrijven. Bert-Jan is betrokken bij de buyouts van Desotec, Sdu, Plasticon en IMCD.

Bert-Jan heeft een BSc in Business Economics van de HES in Amsterdam en een CEFA van VBA Amsterdam.


bert-jan.rozestraten@aaccapital.com

Linkedin profiel Bert-Jan Rozestraten

Senior Advisor

Coen is sinds 2017 werkzaam bij AAC en is betrokken bij de investeringen in Home & Garden Solutions, Lubbers, Hobré en Fysius. Voordat Coen startte bij AAC, was hij werkzaam bij Heineken en HAL Investments.

Coen heeft een MSc in Econometrics aan de Universiteit van Amsterdam.

+31 6 13119869
coen.barendsen@aaccapital.com

Linkedin profiel Coen Barendsen

Partner

Sander is sinds 2011 werkzaam bij AAC en is betrokken bij de buyouts van Savaco, Oogwereld, Yarrah, Corilus, Orangefield Group en Baarsma. Voordat Sander startte bij het investment team van AAC, was Sander verantwoordelijk voor de fondsrapportage van AAC.

Sander heeft een MSc in Bedrijfseconomie van de Universiteit van Amsterdam.


sander.de.lange@aaccapital.com

Linkedin profiel Sander de Lange

Office Manager

Karin is sinds 2004 werkzaam bij AAC en heeft een sleutelrol in het goed laten verlopen van onze dagelijkse activiteiten. Zij biedt daarnaast ook administratieve ondersteuning aan het investeringsteam. Karin was eerder werkzaam als office manager bij Ogilvy & Mather en als sales support export bij Nestlé.

+31 20 333 1300
karin.bos@aaccapital.com

Linkedin profiel Karin Bos

Sr. Advisors:

Senior Advisor

Paul is sinds 2002 werkzaam bij AAC. Paul deed voordien ervaring op in diverse posities binnen ABN AMRO Wholesale Banking. Paul is betrokken bij de AAC-buyouts van Hobré Instruments, Lubbers Transport Group, Baarsma Wine Group, Vetus, Lucas Bols, Fabory, CleanLeaseFortex, Drie Mollen Group, Radio Holland en RTD.

Paul heeft een MA in rechten van de Universiteit Leiden.

+31 20 333 1300
paul.hugenholtz@aaccapital.com

Linkedin profiel Paul Hugenholtz

Senior Advisor

Paul is sinds 2000 werkzaam bij AAC nadat hij zijn carrière als internationale trainee bij ABN AMRO begon, waar Paul diverse posities in corporate & wholesale banking. en leveraged finance heeft bekleed. Paul’s meest recente buyouts zijn Verasol, Corilus, Lubbers en Desotec, terwijl hij eveneens betrokken was bij de buy-outs van TMI, Inalfa, Roompot, Vetus en CARe.

Paul heeft een MSc Economie van de Vrije Universiteit van Amsterdam.

+31 20 333 1300
paul.van.steijn@aaccapital.com

Linkedin profiel Paul van Steijn

Senior Advisor

Frank is sinds 2000 werkzaam bij AAC. Voorafgaand hieraan heeft Frank diverse functies gehad binnen ABN AMRO Commercial Banking. Frank is betrokken bij de investeringen in Yarrah, Corilus, Salad Signature, Baarsma Wine Group, Lucas Bols, CleanLeaseFortex en TMI.

Frank heeft een MA in rechten van de Universiteit van Nijmegen.

+31 20 333 1300
frank.trijbels@aaccapital.com

Linkedin profiel Frank Trijbels